ELITPRESTATION

Är du mitt inne i en lovande idrottskarriär och känner att du inte längre utvecklas inom din sport? Finns det ett speciellt hinder som du och din tränare lämpar för att komma över? Det kan vara svårt att förstå vad du behöver fokusera på för att få full kroppskontroll och göra framsteg. Det kan vi hjälpa dig med. StayAlive Fitness AB tar sig an alla olika typer av elitidrottare såsom simmare, skidåkare, hockeyspelare, golfare, tennisspelare, maratonlöpare och allt däremellan.

Vi lär inte ut sporten – vi lär dig hur du ska prestera på topp! Beroende på vilken idrott du utför hjälper vi dig att förbättra din flexibilitet, snabbhet, precision, koordination, styrka och/eller uthållighet. Näringen din kropp behöver när du pressar kroppen till det yttersta är precis lika viktigt som träningen i sig. Därför utformar vi en kostplan specialanpassad efter dina personliga behov. Vår utmaning är att få dig som elitidrottare att kunna ligga på topp på lång sikt, behålla dina prestationer och få dig att gå ännu längre.

För att göra det vi tränar musklerna som är involverade i sportens rörelser. Först utför vi ett prestationstest för att hitta dina svaga och starka punkter. Sedan är det vår uppgift att balansera din kropp och omvandla dina svaga punkter till dina starkaste punkter. Förstärkning av dessa muskler kommer att gynna rörelserna i din sport och du undviker att dra på dig tidsfördärvande skador.

Kontakta oss