REFERENSER

”Joe Younes är en välutbildad personlig tränare och är mycket passionerad med sitt yrke. Han har lyckats att förändra min kropp till något jag aldrig trodde var möjligt! Joe har lärt mig att aldrig ge upp och allt allt är möjligt. Jag är ett levande bevis på det!

Om du är intresserad av att förändra din livsstil kan jag verkligen rekommendera Joe. Han har på många sätt förändrat mitt liv till det bättre. Jag har fått en starkare självkänsla och jag är en gladare människa. Vad väntar du på? Börja redan idag! Du kommer inte att ångra dig.”

Linda Sigurdardottir

“ Som en helt otränad person som arbetar på kontor behövde jag hjälp med min onda höft. Efter många besök hos kiropraktorn och sjukgymnasten var jag desperat. Jag tog mitt sista kort och började träna hos Joe Younes. I november år 2012 gjorde jag en höftoperation för artros. Doktorn gav mig en lång lista med restriktioner. Det var känslomässigt tufft att möta så många begränsningar. Min självkänsla var väldigt låg och jag kände att mitt liv var över.

Andra veckan efter operationen motiverade Joe mig till att återvända till gymmet och komma igång igen. Att sätta nya mål för framtiden gjorde att jag fokuserade mer på min potential mer än på mina begränsningar. Att träna med Joe har förbättrat min kondition, form och framförallt har det hjälpt mig att övervinna mina hinder! Idag lever jag mitt liv till fullo; tre månader efter höftoperationen åkte jag skidor, fem månader efteråt hade jag gått ner 10 kilo i vikt, sex månader efteråt hoppade jag fallskärm.”

Ulrika Ferell

” Från soffpotatis till Lucia Body Fitness competition.

Att träna med Joe Younes fick mig att inse många saker; att allt startar med att tro på något och för att åstadkomma mer med min kropp måste jag börja tänka bättre om mig själv. Joe hjälper mig att tro på mig själv igen efter en tuff skilsmässa. Han höjde min självkänsla och jag började återigen att tycka om mig själv. Innan jag anställde Joe brukade jag ha två personliga tränare som ändå inte kändes rätt. Vad jag främst märkte var annorlunda med Joe var hans passion och engagemang i allt han gör. Jag frågade honom var han får all sin energi ifrån. Svaret jag fick var att han inte känner att han arbetar. Han älskar att hjälpa människor nå sina mål och då får han energi tillbaka av sina kunder.

Kort sagt rekommenderar jag starkt att anställa Joe. Förutom hans omfattande utbildningar och långa erfarenhet kan han ge dig bra stöd i att övervinna vilka hinder som helst, både mentala och fysiska. Joe brukar säga att din kropp går ingenstans om ditt huvud inte pressar dig.”

Susanne Stälgren